Hoppa till sidans innehåll

Seglarskola


Certifierad seglarskola 2019-2021

 Välkommen till Seglarskola 2020

 

En seglarskola där alla får lära sig segling efter egen förmåga.

Värmdö Jolleseglare är Värmdös enda aktiva seglingsklubb. Vi har utbildat barn & ungdomar och ordnat kappseglingar sedan 1995. Våra instruktörer är hängivna seglare som arbetar enligt vårt motto:

Segling hos VJS ska vara roligt och tryggt!

Vi levererar kvalité och trygghet. Vår seglarskola är SSF certifierad vilket bland annat innebär att alla ledare är utbildade och uppfyller SSF krav. Alla seglare är genom oss olycksfallsförsäkrade.

Vi ger alla barn och ungdomar från 5 år och uppåt en möjlighet att lära sig att segla. För de som är gamla nog att segla optimist (8 år) kräver vi att de ska kunna simma 200 meter, men för de yngsta är det inget krav då de bär flytväst så fort vi närmar oss vattnet.

Under sommarens seglarskoleveckor seglar vi framför allt Optimist och C55. Eleverna delas in i små grupper där de får undervisning som passar deras kunskap och mognad bäst. De allra yngsta, våra Sjöpiggebarn får en kul introduktion till vatten och segling.

Förutom sommarens seglarskola så erbjuder klubben en aktiv träningsverksamhet där målsättningen är att erbjuda medlemmarna en glädjefylld, kamratlig och utvecklande idrottsgemenskap.

Vi håller till på vår tomt i Mörtnäs, Mörtnäsvägen 20.

Klicka er vidare i menyfältet till vänster för mer information och anmälan.

Kontakta This is a mailto link vid frågor.

OBS: Utifrån fallet att Covid-19 (Corona) stoppar möjligheten för seglarskolan att ta plats då är det fullt möjligt att få fulla summan pengarna tillbaka.

Uppdaterad: 28 JUN 2018 08:54 Skribent: Filip Forsby
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Värmdö JS - Segling
Forsby, Fogdevreten 14 lgh 1114
17165 Solna

Besöksadress:
Mörtnäsvägen 20
13936 Värmdö

Kontakt:
Tel: 0737134789
E-post: This is a mailto link